• SBB

    SBB.

    Onze partners versterken onze online dienstverlening.

Graag vertellen we je meer over SBB.

Wat doet de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven?

In SBB werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen. Het doel is om studenten in het beroepsonderwijs de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. En om bedrijven te helpen aan vakmensen.

SBB begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Het maakt afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen. Daarnaast adviseert SBB de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) over de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Tagnet Groep en de SBB.

Tagnet Groep is sinds 2017 aangesloten bij de SBB en begeleidt sindsdien leerlingen bij verschillende stageplekken. Zo hebben wij MBO en HBO studenten geholpen bij hun afstudeertrajecten variërend van Marketing en Communicatie tot IT Support. In een aantal gevallen hebben wij zelfs personeel gevonden die via een stageplek bij ons begonnen zijn.

Over SBB.
Tagweb BV

Tagweb is een IT specialist op het gebied van website en webshop ontwikkeling met extra diensten zoals webhosting en grafisch ontwerp. Als onderdeel van Tagnet Groep is Tagweb onderdeel van een one-stop IT oplossing voor alle veelvoorkomende ICT vraagstukken van onze klanten.

Wij zijn trotse partners van

Heb je een vraag?

in beheer