Skip to main content
  • Onze passie is het ontwerpen en beheren van de kleinste tot grootste websites.

Elk bedrijfsverhaal begint bij de oprichters.

Ook al is Tagweb als onderneming relatief jong, de ervaring die ik heb opgedaan in de voorbije jaren, schiet voorbij de 15 jaar. Samen met de visie van Alexander Versluis kan ik Tagweb uitbreiden en daarbij de Tagnet Groep. Onze visie staat voor uitmuntende ondersteuning en advies voor onze klanten, die gepaard gaat met de motivatie, energie en inzettingsvermogen van onze collega’s.

Doelstelling van onze onderneming zal altijd het beter servicen van onze klanten en de kwaliteit van diensten en producten naar een hoger niveau te tillen.

Richard Fruitman – COO

Tagweb Online oplossingen voor het MKB

De oprichting van Tagweb

februari 2022

Alexander Versluis was al geruime tijd op zoek naar iemand die Tagnet kon helpen om het dienstenaanbod uit breiden met online diensten, zoals webdesign en -beheer. Deze hulp kwam in de vorm van Richard Fruitman, die op dat moment ruim 15 jaar ervaring had op het gebied van website ontwikkeling en IT consultancy.

Tagweb is actief

juni 2020

Met de oprichting en intiële opzet van Tagweb in februari, zijn alle diensten die Tagweb op zich zou nemen overgeheveld van Tagnet. Klanten behouden de vertrouwde contactpersonen, maar kunnen nu nog beter geholpen worden met nieuwe diensten vanuit Tagweb.

Investeren in de IT infrastructuur

augustus 2020

Met het groeiende aanbod van diensten die Tagweb kan leveren, is er nu een investering nodig in het serverpark. Oude webservers worden uitgefaseerd en nieuwe, snellere systemen komen in de plaats. Daarnaast wordt er een speciale omgeving opgezet voor E-commerce toepassingen, zodat er meer maatwerk geleverd kan worden.

Beveiliging naar een hoger niveau

december 2020

Met het in gebruik nemen van nieuwe webservers is de volgende stap om de beveiliging naar een nog hoger niveau te tillen. Tools worden gestandardiseerd en de website omgevingen worden vanaf nu pro-actief gemonitord waar mogelijk. Klanten die verouderde en onveilige website in gebruik hebben, wordt geadviseerd om verbeteringen aan te brengen.

Portfolio groeit aanzienlijk

april 2021

Met de mogelijkheden die de klanten van Tagnet erbij hebben gekregen door de diensten van Tagweb, groeit het aantal websites die opgelevert zijn, aanzienlijk.
Met name door standardisatie van website omgevingen is het mogelijk om complexe websites te maken tegen geringe investeringen, waardoor de online diensten zeer waardevol blijken.

Nog meer webservers

november 2021

Door de eigenschappen van de stabiele omgevingen van Tagweb, komt de vraag van klanten om VPS servers in te richten op basis van de standaarden van Tagweb. Dit komt nu beschikbaar als dienst, zodat klanten hun eigen omgevingen op een uitermate goede manier kunnen exploiteren.

Nieuwe afdeling, nieuwe kansen

november 2022

Om de diensten van Tagweb te verbeteren, met name op het gebied van grafisch ontwerp, wordt een dedicated grafisch ontwerpster aangenomen met een creatieve en enthousiaste blik op zaken.

De toekomst

Tagweb blijft investeren om diensten en producten te verbeteren en zodoende haar klanten beter van dienst te kunnen zijn. Hoewel het gezegde luidt “De toekomst is onzeker”, kunnen wij zeggen dat de toekomst beter wordt!