Skip to main content
  • Domeinnaam Registraties

    Domeinnaam Registraties.

    Een domeinnaam voor jouw onderneming.

Domeinnaam beheer volledig uit handen.

Voor jouw website is een passende domeinnaam een must en de kans is groot dat jij al de perfecte domeinnaam (of domeinnamen) hebt voor jouw onderneming. Daarnaast is het mogelijk dat jij graag domeinnamen wilt hebben als aanvulling op de bestaande domeinen, voor marketing doeleinden of om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten.

Tagweb is jouw ideale partner voor beheer en registratie van domeinnamen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over DNS beheer, dat regelen wij natuurlijk voor je. Het maakt ons ook niet uit welke extensie (.nl, .com, etc.) je wilt hebben, wij registreren alles voor je.

Mocht de domeinnaam waarin je geïnteresseerd bent al geregistreerd zijn, kunnen wij zelfs voor jou onderhandelen om een eventuele overname te realiseren.

Domeinnaam Registraties.

  • Advies op maat
  • Supportdesk
  • Zorgeloos
  • Managed DNS-beheer
  • Bulk prijzen mogelijk

Een domeinnaam die bij jou past

Een domeinnaam die bij jou past.

Tagweb kan alle soorten domeinnamen registreren, maar wist je ook dat wij al interessante domeinnamen geregistreerd hebben die ter overname aangeboden worden?

In de afgelopen jaren komen wij nog wel eens een interessante domeinnaam tegen en in sommige gevallen stellen wij automatisch relevante klanten hiervan op de hoogte. De domeinnamen die wij interessant vinden of tegen het lijf gelopen zijn, hebben wij geregistreerd en ondergebracht bij onze website ikwileendomeinkopen.nl.


Wil je meer informatie over Domeinnaam Registraties?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220652.

Domeinnaam Registraties
Richard Fruitman

Vul jouw gegevens in en Richard neemt zo snel mogelijk contact op met jou.