Skip to main content
  • Website Beheer

    Website Beheer.

    Jouw website is in goede handen bij ons.

Zorgeloos jouw website in beheer en onderhoud.

Voor veel van onze klanten is de website het online visitekaartje die als ingang dient voor de hun markt. Naast dat de website informatie geeft over de diensten en producten van jouw onderneming, beschikt de website vaak ook over contactformulieren en verzamelt data van jouw bezoekers.

Het is daarom belangrijk dat jouw website altijd up-to-date is en voorzien is van de meeste recente beveiligingsupdates, zodat de kans dat kwaadwillenden in kunnen breken en data kunnen stelen tot een minimum beperkt worden.

Tagweb kan het beheer volledig uit handen nemen voor jou, zodat jij je kan concentreren op jouw core-business. Zowel updates als content kunnen wij beheren voor jou en hier maken wij goede en duidelijke afspraken over met jou in de vorm van overzichtelijke SLA’s (Service Level Agreements).

Website Beheer.

  • Jouw website altijd up-to-date
  • Pro-actieve monitoring
  • Periodieke checks
  • Backup goed geregeld
  • Beschikbaar voor WordPress en Magento

WordPress waar je geen omkijken naar hebt.

Voor elke ondernemer is er een belangrijke voorwaarde voor hun website: deze moet feilloos werken en veilig, snel en stabiel zijn. Het onderhoud van een website kan echter tijdrovend zijn en zeker op het gebied van beveiliging en programmatuur is er niet altijd de juiste kennis aanwezig.

Tagweb beheert en onderhoud voor veel klanten de website, waardoor zij volledig ontzorgt worden. Naast het reguliere onderhoud kan Tagweb de website ook bijhouden qua content, zodat jij als klant geen omkijken meer hebt naar de website.


Wil je meer informatie over Website Beheer?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220652.

Website Beheer
Richard Fruitman

Vul jouw gegevens in en Richard neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.