Skip to main content
  • SEO

    SEO.

    Gevonden worden door het juiste publiek.

Organisch gevonden worden is een must voor iedere onderneming.

Jouw website is een investering voor jouw onderneming en gevonden worden door het juiste publiek is een belangrijk kenmerk hiervan. Met zoekmachine optimalisatie of SEO (Searh Engine Optimization) zorg je ervoor dat de teksten en inhoud op jouw website afgestemd zijn op de juiste doelgroep. Samen met ervaren tekstschrijvers worden de website teksten of product pagina’s van jouw webshop geoptimaliseerd, zodat deze zeer effectief worden.

Samen met Tagweb en Grizzly Marketing bereik je een uitstekend resultaat, waarmee je je concurrenten een stap voor kunt zijn. SEO is zeer effectief op de lange termijn en zorgt ervoor dat jouw website op de juiste plek in de zoekresultaten van zoekmachines terecht komt.

Maandelijks krijg je inzichtelijke rapportages over de resultaten en elke 2 maanden heb je overleg met de accountmanager van jouw SEO project om te bespreken hoe de zaken ervoor staan en om eventueel wijzigingen en verbeteringen door te voeren.

SEO.

  • Regionaal en nationaal
  • Effectief
  • Lange termijn marketing
  • Afgestemd op jouw publiek
  • Voor WordPress, Joomla en Magento

Wil je meer informatie over SEO?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220652.

SEO
Richard Fruitman

Vul jouw gegevens in en Richard neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.